Over…

Over Marieke ~ Mika & Martin

Samen creëren we, samen verbinden we, samen brengen we yoga, adem & muziek

Marieke ~ Mika

Yogi & Schrijver

Hoe mooi vind ik het om de stilte te delen met mensen. Om ze een manier te geven om dichter bij zichzelf te komen. ‘Blessed we are’, zo voelt het!

Tijdens mijn vierjarige hatha-opleiding in Groningen hebben we de eerste twee jaar een reis naar binnen gemaakt. Volgens mij is dat ook de enige manier om zover te komen dat je yoga kunt delen met anderen. Als ik iets heb geleerd van yoga, dan is het langzamer te leven.

Dat betekent overigens niet dat mijn geest minder snel werkt… Die is nog altijd aanwezig als ik op mijn meditatiekussen ga zitten!

Maar, de dingen met aandacht doen. Werkelijk in verbinding zijn met wat je doet. Dat is wat yoga mij brengt.

Martin Kuipers

Muzikant & Ademcoach

In 2015 bracht ik mijn leven in een andere versnelling: een versnellinkje lager. Ik begon te mediteren. Daardoor raakte ik in contact met een diepere laag in mijzelf. Dat heeft me gebracht op het punt waar ik nu sta. De angst is verdwenen om uit te komen voor mijn spirituele basis. Ik sta hier met beide benen op de aarde, maar voel een diep contact met het universum en haal daar een boel informatie uit. 

Je zult mij niet snel tegenkomen zonder m’n gitaar. Muziek maakt mij en ik maak muziek. Ik begeleid spirituele ceremonies, de yoga-sessies van Mika en ik maak in opdracht muziekstukken. Muziek is mijn leven. Het leven is mijn muziekstuk.

50hrs YIN Yoga Course

Yin Yoga docent

Yin Module 1 Yin Yoga Academy

Yin Yoga docent

Hatha Yoga 400hrs

Hatha Yoga docent

Yin Module 2 Yin Yoga Academy
50 hrs

Yin Yoga docent